Főoldal - Híreink

Új ügyfél az Enginy-nél

Az OXO Labs által menedzselt Blastoff startup verseny az Enginyt választotta kommunikációs ügynökségének. A Drukka Startup Stúdióval tavaly novemberben kötött stratégiai együttműködés után ezzel tovább bővül a FLOW PR nemrég indult, startupok marketing, PR és social media kommunikációjára szakosodott divíziójának portfóliója.

Idén harmadszorra rendezi meg az OXO Labs a hazai és régiós startupok számára meghirdetett Blastoff-ot. A korábban CEE Lift Off! néven ismert versenyre április 21-ig lehet jelentkezni, a júniusi döntő pedig idén is a Brain Bar Budapest keretei között zajlik majd. A győztes 150 000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angels kockázati tőketársaságtól, részt vehet az OXO Labs féléves akcelerátor programjában, valamint hat hónapos kreatív tanácsadást kap a Blastoff csapatától.  A verseny különdíjasának sikeres elindulását az ENGINY csapata segíti féléves integrált és testreszabott kommunikációs szolgáltatásával.

 „Nagyon örülünk, hogy egy ilyen rangos verseny kommunikációját támogathatjuk. Lenyűgöz minket az egyre pezsgőbb hazai startup-élet, amelynek új divíziónkkal mi is részesei vagyunk. Izgatottan várjuk a nyári döntőt és drukkolunk a hazai startupoknak” – mondta Halász Ambrus, az ENGINY vezetője.2017-03-29