Főoldal - Híreink

Új kreatív igazgató a FLOW PR-nél

Berkes Ákos a FLOW PR új kreatív igazgatója. A kommunikációs szakember hat éve dolgozik az ügynökségnél, és feladatai közé tartozik új pozíciójában a social media szolgáltatások koordinálása, marketingkampányok tervezése, illetve a grafikus csapat irányítása. Emellett Ákos vezeti az ügynökség új, startupok imázsépítésével foglalkozó divízióját, az Enginy-t is.

Az elmúlt hat évben Berkes Ákos az ügynökség digitális szolgáltatásainak koordinálásáért felelt, emellett aktív szerepet vállalt a FLOW PR által kínált kommunikációs megoldások folyamatos fejlesztésében, s számos PR- és marketingkampány tervezését, illetve sikeres megvalósítását is irányította (köztük legutóbb a John Reed bevezető kampányát).

Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan kiváló szakember veszi át a kreatív terület irányítását a FLOW PR-nél, mint Berkes Ákos, aki az elmúlt években vezető közösségimédia-szakértőként és integrált kampányok koordinátoraként már egyaránt bizonyított ügynökségünknél. Szaktudásának és vezetői kvalitásainak köszönhetően változatlan lendülettel folytatni tudjuk a kreatív és a digitális területekhez tartozó szolgáltatásaink ellátását és folyamatos fejlesztését, valamint új startupdivíziónk, az Enginy építését.” – mondta el Sajti Botond, a FLOW PR cégvezető partnere.

A kreatív igazgatói pozícióban Berkes Ákos Halász Ambrust váltja, aki hét év után távozik az ügynökségtől, és politikai kommunikációs vonalon folytatja pályáját. „Halász Ambrus eddigi munkájának köszönhetően ügynökségünk jelentősen erősítette pozícióját a kreatív szolgáltatások terén, karrierje további folytatásához sok sikert kívánunk” – tette hozzá Sajti Botond.

Kapcsolat: Sajti Botond, sajti.botond@flowpr.hu2017-04-24