info@flowpr.hu
+36 1 336 1355
Főoldal - Híreink

A FLOW PR a Fjällräven magyarországi ügynöksége

A világ egyik legkedveltebb túrafelszerelés-gyártója, a svéd Fjällräven a FLOW PR-t választotta. Az ügynökség feladata kiterjed a Hanwag lábbelik és a Primus túraeszközök hazai márkaépítésének kommunikációs támogatására is. Az ügynökség meghívásos pályázaton nyerte el a megbízást.

A FLOW PR 2017. május 1-jétől a megbízás értelmében három, prémium minőséget képviselő outdoor márka imázsépítésén dolgozik. A túrázók és vadászok, valamint a városi fiatalok körében egyaránt népszerű, időtálló és tartós túraruhadarabokat, sátrakat és hátizsákokat gyártó svéd Fjällräven, a megbízhatóságáról és elnyűhetetlenségéről híres túrabakancsokat készítő bajor Hanwag, valamint a gázfőzőket, termoszokat és egyéb túraeszközöket kínáló Primus sajtókommunikációjának erősítése egyaránt az ügynökség feladata. A FLOW PR emellett a Fjällräven hazai közösségi felületeinek kezelését is segíti.

„A Fjällräven célja, hogy kortól, nemtől és túratapasztalatoktól függetlenül egyre több embert a túrázás és egyéb szabadtéri tevékenységek szépségeinek megismerésére ösztönözzön, s ezzel együtt védje környezetünket. Ezzel a küldetéssel mi is teljes mértékben azonosulni tudunk, ezért nagy lelkesedéssel dolgozunk a három nagy múltú outdoor márka építésén” – mondta el Sajti Botond, a FLOW PR cégvezető partnere.

A Fjällräven-ről

1960 ban Åke Nordin alapította meg a Fjällräven céget jelenlegi székhelyén, az észak-svédországi Örnsköldsvikben. Jelenleg a vállalat időtálló, sokoldalú és tartós felszerelései a világ több mint 30 országában elérhetőek. A Fjällräven kínálatában férfi és női outdoor ruházat és kiegészítők, hátizsákok, sátrak és hálózsákok egyaránt megtalálhatóak. A Fjällräven számára kiemelten fontos, hogy az embereket, az állatokat és a természetet egyaránt tiszteletben tartó, felelős vállalatként működjön, és mind több érdeklődő figyelmét felkeltse a túrázás szépségeire. A cég két népszerű outdoor kezdeményezést hívott életre, a Fjällräven Classic-ot és a Fjällräven Polar-t, mindkét túrán ezres nagyságrendben vesznek részt éves rendszerességgel.

A Hanwagról

„Bajorországból származik - világszerte koptatják.” A Hanwag 1921 óta készít magas minőségű hegymászó és túrabakancsokat Vierkirchenben, München közelében. A Hanwag lábbelik a hagyományos bajor kézművességet és tartósságot képviselik, technikai szakértelemmel és folyamatos innovációval ötvözve. A vállalat szinte az összes termékét Európában állítja elő, kiemelt figyelmet fordítva a tökéletes illeszkedésre, a tartósságra és a magas minőségű anyagok használatára. A Hanwag minden termékét az úgynevezett cemented construction megoldással készítik (a gyermekcipők és a duplán varrott típusok kivételével). Ez a rendkívül összetett cipőkészítési eljárás garantálja, hogy minden Hanwag cipő és bakancs újratalpalható, ami megnöveli minden egyes cipő tartósságát.

A Primus-ról

A svéd Primus 1892 óta készít túraeszközöket. Olyan felfedezők expedícióin próbálták már ki ezeket, mint Roald Amundsen, Sir Edmund Hillary és Reinhold Messner. Napjainkban a Primus megbízható, biztonságos és innovatív termékeiről ismert, amelyeket nagyrészt Európában gyártanak, s amelyek élvezetessé teszik a kis és nagy túrákat egyaránt. A Primus elsődleges célja környezetbarát, könnyen használható és könnyű súlyú túraeszközök előálítása. A svédországi székhelyű márka kínálatának 90%-a a világ több mint 70 országában kapható.2017-05-12