FŇĎoldal - Csapat

Munkatársaink széleskörŇĪ tapasztalatokkal rendelkezŇĎ, kreatív szakemberek, akik hisznek a kommunikáció erejében. Van elég emberünk, 42-en dolgoznak nálunk, így garantálni tudjuk, hogy megbízóink feladatait minden esetben szakszerŇĪen és határidŇĎre elvégezzük. Minden kollégánk bejelentett munkavállaló, aki után fizetjük az adót és járulékokat. Nincsenek kényszervállalkozók, szabadúszók.

Csapat
arrow
arrow
 • Szabados Kriszti√°n

  Vezérigazgató


 • PR √©s kommunik√°ci√≥s szakember, 2004-ben csatlakozott a FLOW PR csapat√°hoz. Strat√©giai kommunik√°ci√≥s tan√°csad√≥k√©nt sz√°mos sikeres projekt koordin√°l√°s√°n dolgozott, emellett munk√°ja kiterjed a strat√©giai tervez√©sre √©s az √ľzletfejleszt√©sre. 2011-tŇĎl a P√°zm√°ny P√©ter Katolikus Egyetemen oktat.

  Sajti Botond

  partner


 • Pszichol√≥gus, az ELTE-n v√©gzett. A kezdetektŇĎl a c√©gcsoport munkat√°rsa, 2007-tŇĎl dolgozik a FLOW PR-n√©l. 10 √©ves tapasztalattal rendelkezik a kommunik√°ci√≥, szervezet√©p√≠t√©s √©s -fejleszt√©s √©s a hum√°n erŇĎforr√°s kiv√°laszt√°s ter√ľlet√©n.

  Tóth-Zsiga Borbála

  operat√≠v vezetŇĎ


 • Feladatai k√∂z√© tartozik az √ľgyfeleink sz√°m√°ra ny√ļjtott social media szolg√°ltat√°sok koordin√°l√°sa, marketingkamp√°nyok tervez√©se, illetve a grafikus csapat ir√°ny√≠t√°sa, az online √©s digit√°lis fejleszt√©sek managementje. A FLOW PR csapat tagja 2011 √≥ta.

  Berkes √Ākos

  Kreatív igazgató


 • Politol√≥gus, PR √©s kommunik√°ci√≥s szakember. 2010 √≥ta dolgozik a FLOW PR csapat√°ban. Term√©k- √©s v√°llalati kommunik√°ci√≥s szakter√ľlete mellett √©rdeklŇĎd√©si k√∂r√©be tartozik a z√∂ld PR √©s a v√°rosmarketing.

  Poly√°k Zsuzsa

  √ľgyf√©lkapcsolati igazgat√≥